Пакори (овочі в клярі)

Пакори (овочі в клярі) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування страви можна використовувати будь-які овочі, і навіть фрукти. В нашому випадку це буде цвітна капуста, картопля і морква.

Інгредієнти

Овочі (картопля, морква, цвітна капуста) – 600 р.
борошно горохове (або борошно з нуту) – 1 склянка (200 мл)
куркума – 1 ч. л.
зіра – 0,5 ч. л.
суміш перців – 0,5 ч. л.
коріандр – 1 ч. л.
кориця – 0,5 ч. л.
сода – 0,5 ч. л.
сіль – 2 ч. л.
вода – 300 мл
масло рослинне для обсмажування – 150 мл

Як приготувати Пакори (овочі в клярі)