Паштет із свинячої печінки з морквою та олією

Паштет із свинячої печінки з морквою та олією – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ще один рецепт паштету з свинячої печінки з морквою і вершковим маслом. Свинячий паштет виходить дуже ніжним і повітряним.

Інгредієнти

свиняча печінка – близько 1 кг
цибулина – 2 головки (великі)
цибуля порей – 1 корінець
морква – 2 шт.
яйця курячі – 6 шт.
вершкове масло – 100 г
часник – 5-6 зубчиків
сіль – за смаком
перець – щіпка
лавровий лист, базилік – щіпка
соняшникова олія – 2 столові ложки

Як приготувати Паштет із свинячої печінки з морквою та олією