Паска – Пасхальний вінок

Паска – Пасхальний вінок – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей чудовий Свято Свят – Світле Воскресіння Христове відзначають віруючі християни всього світу. І скрізь святкування має свої усталені звичаї і традиції.

Інгредієнти

Для дріжджового тіста:
Молоко – 1/2 склянки
Яйця курячі – 1 шт.
Рослинна олія – 25 мл (1-2 ст. ложки)
Вершкове масло – 25 гр
Цукор – 100 г
Сіль – щіпка
Борошно – 2-2,5 склянки (залежно від борошна)
Дріжджі – 20 г (свіжих) або 5-6 р (сухих)
Для начинки:
Цукати – 30 г
Цукор – 30 г (приблизно)
Ванілін – 1 пакет (за бажанням)
Рослинна олія – 2 ст. л. (для змазування тіста)
Кориця – 1 ст. л. (для любителів)
Для глазурі:
Цукрова пудра – 2-3 ст. л.
Сік апельсиновий – 1-2 ст. л.

Як приготувати Паску – Пасхальний вінок