Паста бантики з овочами і шинкою

Паста бантики з овочами і шинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепти пасти фарфалле (бантики).

Інгредієнти

шинка пармська або куряча – 85 г
паста «бантики» – 260 г
горошок зелений свіжозаморожену – 160 г
пармезан або пекоріно – 25 г
цибуля зелена пір’ям – 120 г
олія оливкова ароматне – 6 ст. ложок
свіжа зелень кінзи – один невеликий пучок
свіжозаморожена нарізана морква – 160 г
великі часточки часнику очищені – три штуки
болгарський перець зелений – одна штука
тонкомолотий перець чорний – на свій смак

Як приготувати Паста “бантики” з овочами і шинкою