Паста Маринара

Паста Марінара – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Макарони з морепродуктів в пікантному вершковому соусі.

Інгредієнти

Макарони спагетті – 400 г Замість спагеті можна використовувати стрічкову пасту фетучіні
Суміш морепродуктів – 400 г Морепродукти можуть бути різними – кальмари, мідії, гребінці, креветки, як заморожені, так і в розсолі.
Вершки 10% – 200 мл
Сир плавлений вершковий – 200 г Сир можна використовувати як кусковий, так і у ванночці
Цибуля ріпчаста – 1 шт. середнього розміру
Часник – 1 зубчик невеликого розміру
Оливкова олія – 1 ст. ложка
Масло вершкове – 1 ч. ложка
Спеції та трави – по смаку Чорний і білий перець, сіль, мускатний горіх, суміш сухих італійських трав.

Як приготувати Паста Маринара