Паста під вершковим соусом з куркою і грибами

Час приготування: 1 ч. 5 хв.

Замість вершків ви можете використовувати сметану, а курку замінити свининою, але, звичайно, це буде вже зовсім інша страва.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Цибуля — 200 гр
Курка — 700 гр
Печериці — 400 гр
Вершки 20% — 200 мл
Рослинне масло — 2 ст. ложки
Сіль, перець — За смаком
Сир і зелень — За бажанням

Як приготувати Паста під вершковим соусом з куркою і грибами

Це ситне і швидке в приготуванні блюдо, наша родина дуже любить! Його можна готувати як на кожен день, так і для святкового столу. Вершковий соус ідеально поєднується з куркою і грибами. Вам будуть потрібні самі нехитрі інгредієнти, а результат обов’язково порадує вас і ваших близьких. Дуже сподіваюся, що цей рецепт вам сподобається!

Покроковий рецепт

1

Наріжте цибулю невеликими шматочками.

2

Курку (я використовую філе) ріжемо на середні шматочки.

3

Печериці чистимо і ріжемо тонкими пластинками. Сир тремо на дрібній тертці.

4

Як слід розігріваємо сковорідку. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.

5

Додаємо курку, смажимо до золотистого кольору близько 25 хвилин.

6

Кладемо гриби, смажимо, поки з них не піде вся вода, приблизно 10 хвилин. Солимо, додаємо спеції за смаком.

7

Заливаємо вершки, нагріваємо суміш до кипіння, потім на невеликому вогні тушкуємо ще хвилин п’ять під кришкою. Перемішуємо і знімаємо з вогню.

8

Готуємо макарони в підсоленій воді, як зазначено на упаковці. Краще брати тверді сорти і варити до стану «Аль денте», так виходить смачніше. Викладаємо їх на тарілку і додаємо соус. Для кращого смаку дуже рекомендую посипати сиром і посипати зеленню. Бажаю вам приємного апетиту!

Дивіться також:  Суп грибний з брокколі