Паста під вершково-томатним соусом з каррі

Паста під вершково-томатним соусом з каррі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні я навчу вас готувати незвичайну пасту з індичкою під томатно-вершковим соусом. Рецепт досить непростий, але результат не залишить вас байдужим. Приступимо!

Інгредієнти

грудки індички – 3 шт
перець, сіль – за смаком
цибуля – 1шт
масло вершкове – 70 г
часник – 2 зубчики
паста томатна – 2 столові ложки
паприка – 1 чайна ложка
жирні вершки – 1 склянка
рукола – 1 чашка
твердий сир – 150 г
лимон – 1 шт
спагетті – 500г

Як приготувати Паста під вершково-томатним соусом з каррі