Це блюдо досить просто готується, проте слід знати про те, що рибу необхідно правильно обсмажувати, в іншому випадку вона просто вийде дуже сухою.
Інгредієнти
цибуля ріпчаста – 1 головка | |
великі часникові часточки – дві штуки | |
червоний перець чилі – половина стручка, за бажанням | |
ароматне масло оливкове – п’ять ст. ложок | |
солоні каперси – 1 ст. ложку | |
рибне філе – 1 велика тушка | |
будь-яка паста – 300 г | |
консервовані помідори – 80 г | |
помідори черрі – 6-8 шт. | |
біле вино – 70 мл | |
морська сіль тонкомолота – за смаком | |
мелений рожевий перець – за смаком | |
лимон – 1/2 лимона | |
базилік зелений – листочки |