Паста з помідорами і рибою минтай

Паста з помідорами і рибою минтай – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це блюдо досить просто готується, проте слід знати про те, що рибу необхідно правильно обсмажувати, в іншому випадку вона просто вийде дуже сухою.

Інгредієнти

цибуля ріпчаста – 1 головка
великі часникові часточки – дві штуки
червоний перець чилі – половина стручка, за бажанням
ароматне масло оливкове – п’ять ст. ложок
солоні каперси – 1 ст. ложку
рибне філе – 1 велика тушка
будь-яка паста – 300 г
консервовані помідори – 80 г
помідори черрі – 6-8 шт.
біле вино – 70 мл
морська сіль тонкомолота – за смаком
мелений рожевий перець – за смаком
лимон – 1/2 лимона
базилік зелений – листочки

Як приготувати Макарони з помідорами і рибою минтай