Печені овочі з сиром

Печені овочі з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Печені овочі з сиром

На мангалі готується безліч смачних і корисних закусок. Наприклад, прекрасним частуванням для пікніка стануть овочі, запечені з сиром. На 4 порцій знадобиться 4 маленьких баклажана і кабачка (овочі повинні бути м’ясисті, соковиті), головка молодого часнику, пучок кінзи, 400-450 г сиру, 2 ложки олії, трохи солі.

Часник видавлюють через прес, кінзу дрібно ріжуть. У кожному овоче акуратно вирізують по 5-6 вузьких смужок на глибину до 2 см або трохи менше. Виїмки присолюють, втирають суміш часнику і зелені. Закладають туди тонкі пластинки сиру. Нафаршировані овочі загортають у промазану олією фольгу і запікають близько півгодини на решітці мангалу.