Печеня по-домашньому, зі свининою та грибами

Печеня по-домашньому, зі свининою та грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страви в горщиках здавна користуються популярністю на Русі.

Інгредієнти

Картопля – 3-4 шт.
Гриби печериці – 2-3 шт.
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки
Приправа – 1/2 чайної ложки (для м’яса)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Сметана – 3-4 столові ложки
Свинина – 150-180 г
Сир твердий – 2-3 столові ложки, тертий
Вода – за бажанням, можна замінити на бульйон

Як приготувати Печеня по-домашньому, зі свининою та грибами