Печеня з свинини в мультиварці

Час приготування: 1 год 15 хв.

Ідеальне приготування як для повсякденного вечері, так і для святкового. Печеня з свинини в мультиварці відмінно прикрасить будь-який стіл і додасть йому якоїсь родзинки та пікантності.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Картопля — 5 шт
Свинина — 300 г
Цибуля — 1 шт
Морква — 2 шт
Солодкий перець — 1шт
Часник — 2-3 зубки
Томатна паста — 25 г
Соняшникова олія — Для смаження
Сіль — За смаком
Вода — Склянка

Як приготувати Печеня з свинини в мультиварці

Неймовірно смачний і простий у приготуванні вечеря для великої родини. Прості інгредієнти і мультиварка, який ніщо не підгорить творять чудеса. Якщо Вам набридли стандартні сполучення картоплі і м’яса, тоді варто скористатися цим рецептом, щоб розбавити свої вечори різноманітністю їжі. Печеня зі свинини відмінно поєднується з будь-яким салатом або консервацією, а також дане блюдо можна використовувати окремо.

Покроковий рецепт

1

Для початку потрібно приготувати всі необхідні інгредієнти цієї страви.

2

Включаємо мультиварку в режим «смаження», ллємо трохи соняшникової олії, засипаємо цибулю, моркву порізану кубиками, бажано. І смажимо до напівготовності засмажку.

3

Далі додаємо м’ясо, порізане брусочками, добре перемішуємо і чекаємо, поки воно запечатается.

4


Після чого вимикаємо режим «смаження». Нарізаємо кубиками картоплю, перець і часник ріжемо довільно.

5


Додаємо до м’яса картопля, перець і часник, висипаємо томатну пасту, солимо і заливаємо водою. Вода не повинна покрити картопля, інакше вона не встигне випаруватися за час приготування. Добре перемішуємо, виставляємо режим «гасіння» на 60 хв. Закриваємо каструлю, але не забуваємо періодично помішувати. В кінці пробуємо на сіль. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Яблучний пиріг в мультиварці