Печеня з яловичини з грибами в сметанному соусі

Печеня з яловичини з грибами в сметанному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування потрібні прості і доступні продукти. Якщо не володієте достатньою кількістю часу, можна яловичину замінити на індичку або курку.

Інгредієнти

М’якоть яловичини – 500 гр
Картопля – 600 гр
Цибуля ріпчаста – 200 гр
Гриби – 300 гр можна вибрати заморожені гриби, можна свіжі
Сметана – 4 ст. ложки
Сіль, перець, лавровий лист – за смаком
Часник сушений – 1 ч. ложка без гірки можна взяти і свіжий часник
гаряча вода – 1 стакан

Як приготувати Печеня з яловичини з грибами в сметанному соусі