Печінковий паштет з вершковим сиром і грибами

Печінковий паштет з вершковим сиром і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт сподобається тим, хто любить вершковий сирний смак.

Інгредієнти

Свиняча печінка – 500 г
Гриби шампіньйони – 300 грам
Цибуля – 2 головки невеликі
Сіль, перець – за смаком
Паприка – 1/4 чайної ложки
Часник – 5 зубчиків приблизно
Приправа до м’яса – за смаком ваша улюблена
Вершкове масло – невеликий шматочок
Рослинна олія – 2 столові ложки
Плавлений сирок – 100 гармм

Як приготувати Печінковий паштет з вершковим сиром і грибами