Печінковий суфле

Час приготування: 1 год 10 хв

Печінку можна брати будь-яку, я використовувала яловичу, але з курячої буде ще ніжніше.

Інгредієнти

Кількість порцій: 10
Печінка яловича (можна будь-яке) — 500 гр
яйця — 2 шт
цибуля — 1 шт
морква — 1
молоко — 100 мл
борошно кукурудзяне — 8 ст. л. з гіркою
сіль, перець — за смаком

Як приготувати Печінковий суфле

Дуже просто готується, скоринка зовні, але ніжний і м’який усередині.

Покроковий рецепт

1

Печінку попередньо замочити у воді на 15-20 хв. Почистити від трубок і порізати.

2

Почистити і порізати цибулю і моркву

3




Перемолоти печінку, цибулю і моркву через м’ясорубку або блендер. Яйця збити з молоком і перемішати з фаршем з печінки.

4

Додати борошно, можна пшеничне, але я використовувала кукурудзяну, вона як мені здається, ніжніше і не ущільнює структуру.

5


Додати сіль, перець. Змастити форму маслом і випікати в духовці при температурі 200 градусів 40 хвилин.

6



Дивуємося і не стримуємо захват від приготовленого страви.
Прятного апетиту!

Дивіться також:  Кукурудзяна каша з печінкою в сметанному соусі