Ця випічка хороша тим, що її можна зберігати у скляних банках або бляшанках ємностях протягом двох місяців, тому багато господинь готують печиво біскотті у великих кількостях.
Інгредієнти
просеянная борошно пшеничне високосортна – 470 г | |
рідкий мед квітковий – 1,5 ст. ложки | |
морська сіль тонкого помелу – щіпка | |
фісташки очищені – 200 г | |
вишня або журавлина сушена – 100 г | |
ванільний екстракт – 1/2 ч. ложки | |
ванільний екстракт (половина ч. ложки); м’яке масло вершкове несолоне – 60 г | |
м’яке масло вершкове несолоне (60 г); коричневий цукровий пісок – 130 г | |
розпушувач – 10 г | |
яєчні жовтки сирі – 3 шт. | |
великі сирі яйця курячі – 2 шт. |