Печиво Біскотті з горіхами та вишнями

Печиво Біскотті з горіхами та вишнями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ця випічка хороша тим, що її можна зберігати у скляних банках або бляшанках ємностях протягом двох місяців, тому багато господинь готують печиво біскотті у великих кількостях.

Інгредієнти

просеянная борошно пшеничне високосортна – 470 г
рідкий мед квітковий – 1,5 ст. ложки
морська сіль тонкого помелу – щіпка
фісташки очищені – 200 г
вишня або журавлина сушена – 100 г
ванільний екстракт – 1/2 ч. ложки
ванільний екстракт (половина ч. ложки); м’яке масло вершкове несолоне – 60 г
м’яке масло вершкове несолоне (60 г); коричневий цукровий пісок – 130 г
розпушувач – 10 г
яєчні жовтки сирі – 3 шт.
великі сирі яйця курячі – 2 шт.

Як приготувати Печиво “Біскотті” з горіхами та вишнями