Перець фарширований фаршем і рисом

Перець фарширований фаршем і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Головне завдання вибрати плоди яскраві, пружні і без пошкоджень. Будемо готувати класичний рецепт, з фаршем і рисом.

Інгредієнти

М’ясо свинини – 1,5 кг
Рис – пів склянки
Болгарський перець великий – 6 шт
Томатна паста – 3 ст. л
Сметана – 3 ст. л
Лавровий лист – 3 шт
Цибуля ріпчаста – 6 шт
Морква – 2 шт
Вода – на-віч
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Часник – 2 зубчики

Як приготувати Перець фарширований фаршем і рисом