Перець, фарширований кальмарами і овочами

Перець, фарширований кальмарами і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В’єтнамський варіант цієї страви, являє собою фарширований болгарський перець з кальмарами і овочами.

Інгредієнти

Кальмар – 200-300 грам
Болгарський перець червоний або жовтий – 5-8 штук в залежності від розміру
Червону цибулю – 1 голівка
Оливкова олія – 2 столові ложки
Кунжутне масло – 1 столова ложка
Помідори – 2 штуки
Селера черешкорвый – 2 штуки
Імбир, можна мелений – 1 столова ложка
Соєвий соус – 3 столові ложки
Солодкий соус чилі – 4 столових ложок
Лимонний сік – 250 мл і сік лайма

Як приготувати Перець, фарширований кальмарами і овочами