В’єтнамський варіант цієї страви, являє собою фарширований болгарський перець з кальмарами і овочами.
Інгредієнти
Кальмар – 200-300 грам | |
Болгарський перець червоний або жовтий – 5-8 штук в залежності від розміру | |
Червону цибулю – 1 голівка | |
Оливкова олія – 2 столові ложки | |
Кунжутне масло – 1 столова ложка | |
Помідори – 2 штуки | |
Селера черешкорвый – 2 штуки | |
Імбир, можна мелений – 1 столова ложка | |
Соєвий соус – 3 столові ложки | |
Солодкий соус чилі – 4 столових ложок | |
Лимонний сік – 250 мл і сік лайма |
Як приготувати Перець, фарширований кальмарами і овочами
Сторінка: 1 2