Пікантна відбивна з яловичини, запечена з ананасом

Пікантна відбивна з яловичини, запечена з ананасом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже соковите і смачне блюдо, а також пікантне й ароматне. Можна подавати як на свято, так і на щоденну сімейну вечерю.

Інгредієнти

Яловичина (філейна частина) – 500 гр.
Сир твердий – 200 гр.
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Ананаси консервовані – 1 банку
Олія оливкова – 3 столові ложки
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка
Перець чилі мелений – 1 чайна ложка
Майонез – 5-7 столових ложок

Як приготувати Пікантна відбивна з яловичини, запечена з ананасом