Пікантне блюдо з форелі в горіховій паніровці для пісних днів

Пікантне блюдо з форелі в горіховій паніровці для пісних днів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Форелі в горіховій паніровці.

Інгредієнти

горіхове масло – одна ст. ложка
цедра терта лимонна – одна ч. ложка
великі салатні листя для оформлення – чотири штуки
морська сіль тонкого помелу – за смаком
панірувальні сухарі – півтори ст. ложки
лимонний сік свіжовичавлений – одна ч. ложка
очищені горішки кедрові – дві ст. ложки
помідори черрі для оформлення – три штуки
мелений перець лимонний – за смаком
подрібнена петрушка сушена – одна ч. ложка
стейки форелі – дві штуки

Як приготувати Пікантне блюдо з форелі в горіховій паніровці для пісних днів