Пікантні швидкі бутерброди азербайджанською

Час приготування: 10 хвилин

Яскраві, ароматні й соковиті…

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
Хліб тостерний — 6 шт
томати — 4 шт
часник — 3 зуб.
кінза — за смаком
базилік — за смаком
кріп — за смаком
сл. масло — 20 гр
п. масло — 20 мл
яблуко зелене — 1 шт
естрагон — за смаком

Як приготувати Пікантні швидкі бутерброди азербайджанською

Не завжди смачна страва має готується дуже довго і містити ексклюзивні інгредієнти. Часто з самих звичайних продуктів можна швидко приготувати гарячий та яскраве блюдо, витративши всього лише 5 хвилин свого часу. Саме такими є мої бутербродики. Така закуска може бути і повсякденними бутербродами на обід, і святковим блюдом. Азербайджан славиться своїми томатами, тому страв з них величезна кількість. Рецепт бутербродів приобретн мною саме в Азербайджані. Спробувавши одного разу, готую їх дуже часто. Тим більше вони припали до смаку моєї сім’ї.

Покроковий рецепт

1


Отже, на початку підготуємо інгредієнти. До вибору томатів для даного рецепту потрібно підійти з усією відповідальністю. Вони повинні бути пружними, соковитими і солодкими. Моєму всі інгредієнти під проточною водою, даємо стекти.

2

Нарізка для даних бутербродів не відрізняється оригінальністю, тому що всі состовляющие будуть змішуватися. Помідори ріжемо кубиком. Зелень і часник подрібнюємо.

3


Важливим етапом є приготування грінок. Тостер для цього не підійде. На сковороду наливаємо чайну ложку соняшникової олії і кладемо шматочок вершкового, на цій суміші обсмажуємо хліб до золотистого стану. Смак поджаренности і сл. олії надають бутербродів особливу вишуканість.

4



Далі перемішуємо все ингедиены, додаємо сіль і спеції і викладаємо масу на ще гарячі, підсмажені грінки. Подаємо бутерброди на загальному блюді з яблуком нарізаним тонкими часточками,сбрызгнутыми лимонним соком.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

Дивіться також:  Курячий салат з селерою під йогуртовим соусом