Пікша (тріска), запечена в духовці, під соусом песто

Пікша (тріска), запечена в духовці, під соусом песто – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рибу пікшу можна зустріти в північних морях Атлантичного і Північного Льодовитого океанів, або на прилавках в магазині 😉 .

Інгредієнти

Риба Пікша – 300 – 350 г
Базилік – пучок
Часник – 1-2 зубчики
Оливкова олія – 2-3 столові ложки
Горіхи кешью – 2 столові ложки
Сіль – за смаком
Лимонний сік – 1-2 столові ложжи
Лимон – 1 шт.
Вершкове масло – 20-30 г
Ріпчаста цибуля – 50 г

Як приготувати Пікша (тріска), запечена в духовці, під соусом песто