Пиріг «Дивний» з чорницею, в мікрохвильовій печі

Час приготування: 30 хвилин

Коли до приходу гостей залишається мало часу, цей рецепт згодиться господині. Час приготування 30 хвилин. Пиріг відповідає своїй назві, дивний і ароматний, завжди гостям доведеться за смаком.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
яйця — 2 шт.
цукор — 8 ст. л.
вершковий сир (молоко або кефір) — 6 ст. л.
рафінована соняшникова олія — 6 ст. л.
борошно — 1 склянка
розпушувач — 0,5 ч. л.
чорниця — 300 г
Для крему:
сметана — 100 г
цукрова пудра — 5 ст. л.

Як приготувати Пиріг «Дивний» з чорницею, в мікрохвильовій печі

Це кращий пиріг з чорницею найкращий, що я коли-небудь їла! І це дійсно чудово. Секретний інгредієнт у рецепті — вершковий сир. Він робить пиріг м’яким, ніжним з напрочуд багатим смаком.

Покроковий рецепт

1

Яйця потрібно ретельно перемішати з цукром, додати вершковий сир (якщо сиру немає можна додати молоко або кефір), соняшникова олія, борошно і розпушувач. Після додавання кожного інгредієнта необхідно все ретельно перемішувати.

2

Прийшла черга ягід…я використовую чорницю. Єдине, що зупиняє чорницю від занурення (тобто, щоб вона не тонула в пирозі і не опинилася вся на дні) — це обваляти її в борошні. Так що, беремо чорницю, промиваємо, обвалюємо її в борошні і закидаємо в тісто, перемішуємо.

3

Отриману суміш потрібно вилити в спеціальну форму для випікання, придатну для мікрохвильової печі.

4

Час випікання близько 15 хвилин при потужності мікрохвильової печі 800 Вт. Важливо враховувати потужність, якщо вона менша, то час запікання необхідно збільшити.

5

Після приготування пиріг поливається кремом.

6

Для приготування крему потрібно змішати цукрову пудру і сметану до розчинення цукру і одержання густої маси.

7

Пиріг виходить пишний, смачний і ніжний.

Дивіться також:  Листковий мус із селери, кабачка, шпинату і моркви