Пиріг Эрбаццоне з сиром та шпинатом

Пиріг Эрбаццоне з сиром і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В італійській кухні велика кількість різних закусочних страв. Одним з таких страв є эрбаццоне. Эрбаццоне – це закусочний пиріг.

Інгредієнти

Листкове бездріжджове тісто – 250 грам
Сир пармезан – 30 грам
Рікотта – 300 грам
Шпинат (заморожений – 400 грам
Яйця – 1 штука
Борошно пшеничне – невелика кількість
Масло вершкове – невелика кількість
Горіх мускатний – трохи
Сіль/перець – за смаком

Як приготувати Пиріг Эрбаццоне з сиром та шпинатом