Така ароматна випічка буде не тільки смачною, але і корисною, так як ягоди, навіть заморожені, зберігають велику кількість вітамінів.
Інгредієнти
Для тіста: | |
борошна – 650 г | |
цукру або фруктози, якщо ви не їсте цукор – 100 г | |
якісного вершкового масла 250 г але якщо не виходить знайти, то можете взяти звичайний маргарин, але смакові якості страви можуть від цього трохи постраждати, так що залишаю це на вашій совісті | |
сметани – 1 столова ложка | |
середніх яйця – 4 штуки | |
розпушувача для тіста – 1 стандартний пакетик Розпушувач ви зможете знайти в будь-якому продуктовому магазині. Якщо не виходить відшукати самостійно, то запитайте у продавця | |
ванільного цукру – 1 стандартні пакетик для додання вашої випічки смачного аромату | |
рослинне масло – для змазування форми для запікання | |
Для начинки: | |
400-500 г будь-яких свіжих або заморожених ягід (краще суміші) – 400-500 г | |
цукрової пудри – 1 ст. | |
лікеру «Амаретто – 3 ст. л. |