Пиріжки і біляші

Час приготування: 1 година

Пиріжки і біляші м’які, ситні, соковита начинка.

Інгредієнти

Кількість порцій: 12
Зелена цибуля — 1 пучок
Яйця — 7-8 штук
Фарш змішаний — 0,5 кг
Цибуля — 1 велика цибулина
Сіль, перець — за смаком
Рослинне масло — 1 ст. л. і для смаження

Як приготувати Пиріжки і біляші

Пиріжки і біляші м’які, ситні, соковита начинка. Тісто готується за рецептом тіста «Потопельники»

Покроковий рецепт

1

Яйця потрібно відварити, очистити, порізати квадратиками. Цибулю дрібно нарізати, посипати сіллю, перетерти. Додати яйця, рослинне масло. Перемішати.

2

Для м’ясної начинки фарш посолити, поперчити, додати рослинне масло, дрібно нарізану ріпчасту цибулю, відбити.

3

Сформувати з тіста коржик, покласти начинку, защипнути.

4



Смажити спочатку швом вниз (м’ясом вниз біляші), потім перевернути. Обсушити паперовою серветкою.

Дивіться також:  Борщ