Пиріжки з листкового тіста зі шпинатом і сиром фета

Пиріжки з листкового тіста зі шпинатом і сиром фета – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Вершкове масло – 2 столові ложки
Часник – 2 зубчики часнику, подрібненого
Ріпчаста цибуля – 1 цибулина, дрібно рубана
Шпинат – 400 г (замороженого)
Цибуля зелена – 1 пучок зеленого цибулі, нарізаного
Кріп – 2 столові ложки
Сік лимона – сік з 1 лимона
Сир Фета – 200 г
Яйця курячі – 1 шт.
Сіль – велика щіпка
Мелений чорний перець – за смаком
Тісто листкове бездріжджове – 1 лист (розрізаний на 9 однакових за розміром квадратів)

Як приготувати Пиріжки з листкового тіста зі шпинатом і сиром фета