Пишні панкейкі на молоці, з чорницею

Пишні панкейкі на молоці, з чорницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачні, ніжні та яскраві панкейкі з чорницею виглядають на столі дуже ефектно, тому їх можна включити в меню для святкового столу.

Інгредієнти

свіжа чорниця – половина склянки
кам’яна сіль мелкомолотая – за смаком
коричневий цукровий пісок – чотири ст. ложки
сирі курячі жовтки – три штуки
незбиране молоко – 230 мл
сода харчова – одна чайна ложка
солодке масло вершкове м’яке – три ст. ложки
сирі курячі білки – три штуки
високосортний борошно пшеничне просеянная – 170 р

Як приготувати Пишні панкейкі на молоці, з чорницею