Пісна закуска-гарнір з овочів та печериць

Пісна закуска-гарнір з овочів і печериць – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопляна закуска добре втамує голод в будні і свята. Вона готується не довго, може послужити і гарніром до м’яса.

Інгредієнти

несолоного масла або екстра-оливкової олії – 4 столові ложки
цибулини, очищені і нарізані – 2 головки
сіль і мелений чорний перець – за смаком
зеленої квасолі – 150 г
рослинної олії – 2 столові ложки
гриби маленькі, розрізані на чверті – 250 г
цибуля-шалот, дрібно нарізаний – 1 середній
часнику, подрібненого (близько 4 чайних ложок) – 4 середніх зубчики
свіже листя чебрецю – 1 чайна ложка
соєвого соусу – 1 чайна ложка
соку з 1 лимона – 1 чайна ложка

Як приготувати Пісна закуска-гарнір з овочів та печериць