Пісний овочевий суп з червоною сочевицею

Пісний овочевий суп з червоною сочевицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп, приготовлений на основі червоної сочевиці, виходить дуже ароматним, він легко засвоюється і досить просто готується.

Інгредієнти

великий болгарський червоний – чотири штуки
сочевиця червона – півтори склянки
ароматна соняшникова або оливкова олія – дві ст. ложки
велика цибуля ріпчаста соковитий – дві головки
свіжа зелень кінзи – по смаку
велика морква – дві штуки
мелений перець червоний гострий – за смаком
великий часник – чотири зубця
дрібна морська сіль – за смаком
густа томатна паста або нарізані консервовані томати – за смаком

Як приготувати пісний Овочевий суп з червоною сочевицею