Смачна, соковита, з товстим коржиком )
10 хвилин на підготовку і 7 хвилин смажимо, ще хвилинку ріжемо і викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню і смакуємо!
Інгредієнти
Борошно – 10 ст. ложок без гірки | |
Сливки / сметана – 3 ст. ложки Якщо густі, розбавити молоком або водою | |
Цибуля – 1 середня | |
Зелень – 0,5 пучка у мене рубана морожена | |
Перець – 2 середні перчины у мене морожені | |
Яйця – 2 шт. | |
Кукурудза – 0,25 банки | |
Сир – 150 грам | |
Морква – 30 грам в мене домашня корейська не гостра | |
Майонез – для піци у мене домашнього приготування | |
Кетчуп – для піци замінила на томатний сік з м’якоттю | |
М’ясо – 100 грам м’ясо індички, вже варене |