Піца з курячою грудкою і грибами

Піца з курячою грудкою і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Піца невибаглива в приготуванні страва, що складається з легко замешиваемого тіста і начинки під назвою “Покладу все, що душі завгодно”.

Інгредієнти

Борошно – 2 ст.
Тепла Вода – 125 мл
Дріжджі – 1 ч. л.
Масло рослинне – 2 ст. л.
Цукор – 1 ст. л.
Куряче філе – 0,5 кг
Болгарський перець – 2 шт
Цибуля – 2 шт
Гриби – 6 шт
Помідори – 5 шт
Сир – 100 г
Кетчуп 50 г
Майонез – 50 г
Петрушка – 50 г
Кріп – 50 г

Як приготувати Піца з курячою грудкою і грибами