Плов в мультиварці з курячим окорочком

Час приготування: 1 год 10 хв

Смачне і ситне блюдо для всієї родини. Знадобиться курячий окорочок, рис, морква і цибуля. Спеції -за бажанням.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Рис — 1 ст.
Окіст курячий — 1шт. (400г)
Цибуля — 1шт.
Морква — 1шт.
Сіль, перець, спеції — за смаком

Як приготувати Плов в мультиварці з курячим окорочком

Цей рецепт плову ідеально підійде для випадку, коли немає багато часу на приготування, а потрібно нагодувати всю сім’ю. Швиденько готуємо продукти, обсмажуємо м’ясо, овочі, засипаємо рис — і більше вашої участі в приготуванні страви не знадобиться. Можна займатися своїми справами або навіть йти з дому, а гарячий плов буде очікувати всіх в мультиварці.

Покроковий рецепт

1

Рис і м’ясо помити, морква з цибулею почистити

2

М’ясо відокремити від кісток і порізати

3

Включаємо мультиварку в режим «Смажити» на 15хв. і обсмажуємо спочатку м’ясо.

4

Поки м’ясо обсмажується , нарізаємо цибулю кубиками (не дуже маленькими) і моркву соломкою. Додаємо овочі до м’яса і обсмажуємо вже всі разом.

5

Викладаємо промитий рис на м’ясо з овочами, наливаємо воду (співвідношення води до рису 1,5:1), солимо, легенько помішуємо, щоб рис залишався зверху. У мене в мультиварці немає режиму «Плов», тому включаю режим «Гасити» на 1 годину.

6

Готову страву подавати з овочами, за бажанням можна додати часник. Притного апетиту!

Дивіться також:  Теплий салат «Спогад про Таїланді»