«Полегшений» Цезар зі сметанним соусом

Час приготування: 30 хвилин

Спробуємо переконатися, що смачні салати можна готувати і без звичних калорійних інгредієнтів.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Листя салату — 500 гр.
Куряча грудка — 300 гр.
Помідори «черрі» — 200 гр.
Сметана — 150 гр.
Маложирний сир — 150 гр.
Часник сушений, сіль — за смаком

Як приготувати «Полегшений» Цезар зі сметанним соусом

Все частіше можна зустріти людей, що стежать за своїм харчуванням. Всі ми намагаємося урізноманітнити свій раціон смачними і здоровими стравами. Нижче наведено докладний майстер-клас, який розповідає, як приготувати салат «Цезар» зі сметанним соусом. Ця версія приготування салату більш легка і збалансована, в ній набагато менше жирів і вуглеводів, тому салат сподобається любителям здорового харчування.

Покроковий рецепт

1

Курячу грудку обсмажуємо на розігрітій сковороді, близько 4-5 хвилин з обох сторін. Потім викладаємо її на тарілку.

2

Заздалегідь промивши і висушивши салатні листя, рвемо їх на невеликі частини в глибокій мисці.

3

Помідори «черрі» потрібно помити і розрізати на половинки.

4

І все ж, як готувати салати без майонезу? Можна замінювати звичну майонезну заправку йогуртом або сметаною. Для приготування соусу до нашого салату, необхідно змішати сметану з часниковою приправою.

5

Тепер акуратно змішуємо салатні листя, «черрі» і соус. Можна зробити це руками.

6

Невелику кількість сиру натираємо на тертці. Добре виглядає в цьому салаті сир у формі тонких пелюсток.

7

Теплу курячу грудку ріжемо на тонкі пластини під деяким кутом.

8

Змішуємо інгредієнти і подаємо до столу.

Дивіться також:  Салат вінегрет