Помідори з рисовим салатом з овочів і шинки

Легка закуска — фаршировані помідори з рисовим салатом з овочів і шинки.

Інгредієнти

Помідори — 4 шт.
Рис варений — 2 ст. ложки
Горошок — 2 ст. ложки
Кукурудза консервована — 2 ст. ложки
Шинка або варена ковбаса — 2 ст. ложки
Олія оливкова — 1 ст. ложка
Сіль — за смаком

Як приготувати Помідори з рисовим салатом з овочів і шинки

Порада: ви можете горошок, кукурудзу замінити вареною морквою, а ковбасу/шинку вареною куркою або грибами.

Покроковий рецепт

Як приготувати фаршировані помідори:
1. У помідорів зріжте кришечку. За допомогою чайної ложки вийміть м’якоть з кожного помідора.

2. Змішайте в мисці варений рис, консервовану кукурудзу, горошок.

3. Поріжте ковбасу або шинку кубиками, додайте до рису з овочами.

4. Заправте салат оливковою олією, посоліть за смаком, перемішайте.

5. Акуратно заповніть чашечки помідорів приготованою сумішшю. Подавайте до столу.

Дивіться також:  Вітамінний салат з капусти і кореня селери з грінками