Це ласощі, приготоване з гарбузової м’якоті, виходить чудовим і дивовижно смачним.
Інгредієнти
ароматне гарбузова олія – половина ч. ложки | |
мелена гвоздика – за смаком | |
коричневий цукровий пісок – 320 г | |
будь-які січені й підсмажені горіхи – одна жменя | |
пюре яблучне несолодке – половин ст. ложки | |
рікотта – 260 г | |
борошно цільнозернові – одна ч. ложка | |
великі курячі яйця сирі – чотири штуки | |
цукрова пудра – три ст. ложки | |
мелений перець запашний – за смаком | |
пюре гарбузове – 460 г | |
мускатний горіх тертий – за смаком | |
розпушувач – дві ч. ложки з гіркою | |
кам’яна сіль тонкого помелу – половина ч. ложки | |
високосортний пшеничне борошно тонкого помелу – половина ч. ложки |