Пряна свинина, запечена в духовці з курагою і кумкватом

Пряна свинина, запечена в духовці з курагою і кумкватом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачне, пряне друге блюдо.

Інгредієнти

м’яка курага – вісім штук
свіжовіджатий сік – з одного великого лимона
свиняча вирізка – 1,6 кг
терта цедра лимонна – чотири ст. ложки
куркума, чабер сушений і мелена паприка – по половині ч. ложки
в’ялений кумкват – 140 г
крупа кус-кус на гарнір – за смаком
тертий імбирний корінь – півтори ч. ложки
оливкова олія ароматне – три ст. ложки
свіжі листочки чебрецю – три ч. ложки з гіркою
ароматний мед квітковий – півтори ст. ложки
кам’яна тонкомолота сіль – за смаком
свіжі листочки розмарину – одна ч. ложка

Як приготувати Пряна свинина, запечена в духовці з курагою і кумкватом