Пряна яловичина з ромом і папайєю

Пряна яловичина з ромом і папайя – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дивовижне блюдо з яловичої вирізки з обсмаженими шматочками папайї (можна замінити на будь-який інший фрукт).

Інгредієнти

бальзамічний оцет темний – 30 мл
яловича вирізка – 700 г
перець мелений – на смак
обсмажені горішки кешью – 40 г
соковита папайя – дві штуки
приправа каррі – 6 г
салатний цибуля біла – одна головка
світлий ром – 30 мл
м’яке масло вершкове – 45 г
лаймовий сік свіжовичавлений – 40 мл
морська тонкомолота сіль – на смак

Як приготувати Пряна яловичина з ромом і папайєю