Пюре з фаршем — класика кулінарного жанру

Час приготування: 50 хвилин

Просте в приготуванні і таке смачне пюре не може не займати особливе місце в наших серцях. Але замість класичного доповнення — котлет, ми приготуємо більш простий, але не менш смачний варіант.

Інгредієнти

Кількість порцій: 5
Картопля — 400-800грн
Залежить від бажаної кількості порцій
Фарш — 500гр
Будь-який, але краще не курячий
Морква — Одна велика або пару дрібних
Цибуля ріпчаста — Одна середня цибулина
Молоко — Необхідна кількість
Сіль — За смаком
Перець — За смаком

Як приготувати Пюре з фаршем — класика кулінарного жанру

Класичне смачне пюре з більш простою альтернативою котлет.

Покроковий рецепт

1

Почнемо з просто — з пюре.
Миємо, чистимо картоплю й нарізаємо його на кубики \ скибочки \ кружечки загалом, як душі завгодно (Чим менше шматочки-тим швидше він звариться. Порада для квапливих)
Відправляємо варитися до готовності. Не забуваємо посолити воду. Я зазвичай додаю сіль у воду вскипевшую

2

Миємо й чистимо моркву натираємо на крупній тертці
Чистимо і ріжемо на невеликі кубики цибулю (Якщо не хочете пускати крокодилячі сльози, зажуйте м’ятну жуйку — перевірено на собі))

3

Відправляємо овочі на розігріту сковорідку.
Спочатку обсмажуємо цибулю, до нього додаємо моркву.

4

Як тільки овочі обжарились, додаємо до них наш фарш.
Обсмажуємо до зміни кольору, приблизно як на фото. Але не забуваємо помішувати і ділити його на крупинки, один великий шматок нам не потрібен, ми не робимо котлети.))

5

До смаженій фаршу додаємо томатну пасту, не забуваємо посолити і поперчити для смаку. Все гарненько розмішуємо і додаємо трохи води, посуду по висоті 1-1.5 см
Чекаємо коли вона скипить і відправляємо гаситься під кришку на слабкому вогні 15-20 хвилин.

6

Поки фарш доходить під кришкою робимо пюре. З цим, я думаю впорається кожен.

7

Ми на фінішній прямій, залишилося з’єднати наші половинки і закликати всіх до столу.

Дивіться також:  Картопляна запіканка в мікрохвильовці

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ