Рагу з кабачків з мясним фаршем

Рагу з кабачків з мясним фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо готується дуже швидко, головне заздалегідь підготувати і нашаткувати всі овочі.

Інгредієнти

Кабачок – 700-800 г
Помідори – 3 шт.
Болгарський перець – 1 шт.
Часник – 1 шт.
Ріпчаста цибуля – 3 зубчики
Морква – 2 шт.
Сметана – 2 столові ложки
Рослинне масло – 2-3 столові ложки
Фарш свино-яловичий – 300 гр (приблизно)
Зелень – кілька гілочок
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком
Приправа – за бажанням («Хмелі-сунелі»)

Як приготувати Рагу з кабачків з м’ясним фаршем