Рибна кулебяка з шпинатом і рисом

Рибна кулебяка з шпинатом і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пиріг з тіста філо – приголомшливо смачна випічка. Рибний пиріг зі шпинатом виходить неймовірно ситним. Такі пироги будуть доречні як в будні, так і у свята!

Інгредієнти

філе лосося – 0,5 кг очищеного від шкіри
шпинат – 0,5 кг
рису «Різотто» – 200 г
яйця – 2 шт.
лимон – 2 шт. для приготування і прикраси
тісто «філо» – 10 аркушів
кріп – невеликий пучок
мускатний горіх – щіпка
рослинне масло – для змазування
Соус:
мед – 1 чайна ложка
йогурт – 200 г
кріп – пучок

Як приготувати Рибне кулеб’яка з шпинатом і рисом