Рибна запіканка

Рибна запіканка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Рибна запіканка

Для тих людей, які дотримуються правильного харчування, дуже важливо різноманітність. Адже якщо постійно харчуватися одними і тими ж продуктами, готувати однакові страви, то незабаром може наступити зрив. Щоб це не сталося, можна урізноманітнити меню оригінальним і простою стравою – рибна запіканка.

Для приготування потрібні такі інгредієнти:

• Філе нежирної риби – 200 гр.
• Цибулина.
• Половина моркви.
• Питна вода – 60-70 мл
• Однопроцентне молоко – 50 мл
• Сіль та інші спеції.
• 2 яйця.

Для випікання слід підготувати формочки. Можна використовувати силіконові або глиняні.

Викладати інгредієнти необхідно в такому порядку:

• Рибка.
• Нарізаний кубиками і пасеровану цибулю.
• Пасерована натерта морква.
• Яйця, вода і молоко ретельно змішуються. Готова суміш заливається у форми.
• Допускається введення зелені.

На приготування буде потрібно близько 35-40 хвилин. Температура не повинна перевищувати 180 градусів.