Рибний салат «Цезар» з огірками та помідорами

Час приготування: 30 хвилин

Цей овочевий салат з рибою я дуже часто готую влітку. Він легкий і готується просто. Не вимагає докладання великих зусиль.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
філе сьомги — 300 г
лимонний сік — 1/2 плоду
сіль — пару щіпок
чорний перець — за смаком
оливкова олія — для смаження риби
помідори черрі — 10 шт.
салатні листя — середній пучок
огірок — 1 шт.
тертий сир для соусу — 2 ст. ложки
майонез — 4 ст. ложки
твердий сир — 50 г

Як приготувати Рибний салат «Цезар» з огірками та помідорами

Влітку завжди хочеться приготувати чогось легкого. Сьогодні готуємо салат «Цезар» з овочами. При виборі риби в продуктовому магазині настійно не рекомендую купувати заморожену рибу.

Покроковий рецепт

1

1. Підготуйте філе сьомги. Вимийте його, посоліть за смаком, посипати чорним перцем, збризніть лимонним соком і полийте оливковою олією.

2

2. Відкладіть рибу в сторону на 10 хвилин.

3

3. Потім підготовлену сьомгу обсмажте на грилі до готовності.

4

4. Ретельно вимийте салатні листя в холодній воді, висушіть їх і порвіть невеликими шматочками.

5

5. Помідори черрі промийте і розріжте на 4 частини.

6

6. Огірок розріжте навпіл і наріжте півкільцями.

7

7. У тарілку викласти салатні листя. На листя викладіть купками помідори черрі, огірки і сьомгу, попередньо розчавлений за допомогою виделки. Зверху посипте насінням соняшнику і посоліть салат.

8

8. Змішайте в невеликій мисці майонез і тертий сир. Полийте приготованою заправкою салат. Зверху великими шматками натріть твердий сир.

Дивіться також:  Салат з ікрою з лосося