Рігатоні з ковбасою у вершково-томатному соусі

Рігатоні з ковбасою у вершково-томатному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Паста з фаршем із ковбаски в томатному соусі. Виходить, аля макарони по-флотськи.

Інгредієнти

Ковбаса – 4 шт.
Цибуля порей – 1 шт. (добре промитого і порізаного з косою)
Шавлія – 1 ст. л. (свіжого шавлії, дрібно нарізаний )
Часник – 2 зубчики часнику (дрібно нарізаного)
Ріпчаста цибуля – 1 / 2 середньої цибулини, дрібно нарізаного
Помідори – 800 г
Рігатоні – 1 пачка
Молоко – 1 стакан (не жирного)
Чебрець – 1/2 ч. л. (сушеного)
Червоний перець – 1/4 ч. л.
Вершкове масло – 1 ст. л.
Оливкова олія – 3 ст. л.
Цукор – 2 ч. л.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Рігатоні з ковбасою у вершково-томатному соусі