Паста з фаршем із ковбаски в томатному соусі. Виходить, аля макарони по-флотськи.
Інгредієнти
Ковбаса – 4 шт. | |
Цибуля порей – 1 шт. (добре промитого і порізаного з косою) | |
Шавлія – 1 ст. л. (свіжого шавлії, дрібно нарізаний ) | |
Часник – 2 зубчики часнику (дрібно нарізаного) | |
Ріпчаста цибуля – 1 / 2 середньої цибулини, дрібно нарізаного | |
Помідори – 800 г | |
Рігатоні – 1 пачка | |
Молоко – 1 стакан (не жирного) | |
Чебрець – 1/2 ч. л. (сушеного) | |
Червоний перець – 1/4 ч. л. | |
Вершкове масло – 1 ст. л. | |
Оливкова олія – 3 ст. л. | |
Цукор – 2 ч. л. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |