Рийет з сьомги (французька паштет)

Рийет з сьомги (французька паштет) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готовий рийет (паштет) з сьомги і креветок можна подавати з млинцями, намазувати на хліб, а також подавати з крекерами і тостами.

Інгредієнти

сьомга – 250 г
креветки – 100 г
сіль, перець – за смаком
цибуля – 2 цибулини
черешкової селери – 2 стебла
петрушки – 2 гілочки
лаврових листка – 2
перцю горошком – чайну ложку
сушену м’яту – за смаком
вода – 750 мл
білого (бажано сухого) вина – 240 мл
вершкове масло – для смаження
25% сметани – ложку
оливкової олії – ложку
лимонний сік – за смаком
сіль – за смаком
копчену) солодку паприку – за смаком

Як приготувати Рийет з сьомги (французька паштет)