Рисова каша з морквою і родзинками, в мультиварці

Час приготування: 45 хвилин

Відкрийте для себе новий рецепт — рисову кашу з морквою, приготовану в мультиварці . Розсипчастий рис з морквою і солодким родзинками дає цікавий смак.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
морква — 1 шт.
цибуля ріпчаста — 1 головка
рис (бажано довгозерний) — 2 склянки
молоко або вершки — 150 мл
вода фільтрована — 1 стакан
маргарин або вершкове масло — 60-70 г
цукати або родзинки — 1 ст. ложка з гіркою
сіль — щіпка

Як приготувати Рисова каша з морквою і родзинками, в мультиварці

Рис, тушкований з морквою, приготований в мультиварці виходить розсипчастим і ніжним. Таке блюдо підійде і на сніданок, і в якості гарніру.

Покроковий рецепт

1

Молоду морква вимийте, почистіть, наріжте кубиками або смужками. Ріпчасту цибулю почистіть і дрібно поріжте. Перекладіть овочі в каструлю.

2

Додайте в чашу мультиварки молоко, фільтровану воду, сіль, вершкове масло або маргарин (але краще масла), рисові зерна, попередньо замочені і набряклі.

3

Увімкніть на мультиварці режим гасіння і готуйте всі продукти до готовності моркви і рису.

4

В кінці додайте промитий ізюм. Родзинки можна замінити на не крупно порізані цукати.

Дивіться також:  Рулети з рибою, обсмажені в мультиварці