Рисові биточки (котлети) з овочами

Рисові биточки (котлети) з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відгомони казкового Сходу на російській кухні

Інгредієнти

рисова крупа – 1,5-2 ст.
заморожений болгарський перець – 200 г можна свіжий
патисон, цукіні або кабачок – 1 шт. невеликий
морква – 3 шт.
цибуля – 2 шт.
заморожений баклажан – 1/2 кг можна свіжий
соєвий соус – 2 ст. л.
гострий соус чилі – 2 ст. л.
каррі – 1/4 ч. л.
куркума – 1 / 2 ч. л.
сіль, перець – за смаком

Як приготувати Рисові биточки (котлети) з овочами