Рисовий салат з яйцем, помідором і сиром фета

Час приготування: 30 хвилин

Салат або перше блюдо? Залежить від розміру порції! Рисове ласощі стане тільки краще, якщо додати до інгредієнтів салатні листя, кружечки хрусткого огірка.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Рис — 100-150 г
Фета — 50-75 г
Яйце — 2 шт.
Помідор — 1 шт.
Ріпчаста цибуля — 1/5 шт.
Червоний перець — за смаком
Суміш спецій — за бажанням

Як приготувати Рисовий салат з яйцем, помідором і сиром фета

Рецепт цього рисового частування можна використовувати для приготування як легкої закуски, так і ситного гарніру. Продукти гармонійно поєднуються один з одним, утворюючи поживну комбінацію, здатну наситити організм енергією на цілий день. Любителі кулінарних експериментів можуть додати страві трохи м’ясних акцентів, використовуючи яловичу вирізку або курячу грудку.

Покроковий рецепт

1


Подрібніть цибулю, наріжте сир і помідори кубиками.

2

Відваріть рис, в цей же час підсмажуйте цибулю на сковороді з додаванням рослинної олії.

3

До цибулі додайте курячі яйця, приправте компоненти страви спеціями.

4

Змішайте помідори з скибочками сиру, ретельно перемішайте.

5

Засипте інгредієнти розсипчастим рисом, зверху акуратно покладіть смажене яйце. При бажанні заправте частування додатково соєвим соусом.

Дивіться також:  Низькокалорійний Салат з фетою і запеченим перцем