Рисовий суп-пюре з квасолею і помідорами

Рисовий суп-пюре з квасолею і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт дуже незвичайний і смачний. Особливо його оцінять любителі бобових. Крім того, цей суп оцінять всі члени сім’ї, навіть наймолодші її члени.

Інгредієнти

Цибуля – 1 головка середнього розміру
Селера – стебельце
Морква – 1 шт. середнього розміру
Часник – 2 зубчики
Консервовані помідори – півлітрова банка
Рис – 1 склянка найкраще взяти дліннозерновой, пропарений
Бульйон – 1 літр дозволяється взяти бульйон з курки, м’яса або овочів
Соус «Табаско» – 2-3 краплі
Цукровий пісок – 1/2 ч. ложки
Зелень – кілька гілочок петрушки або кріп
Сир – жменя тертий
Прянощі, сіль, перець – за бажанням

Як приготувати Рисовий суп-пюре з квасолею і помідорами