Різотто з мідіями, кальмарами і стручкової квасолею

Різотто з мідіями, кальмарами і стручкової квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Різотто – пікантне і дуже легке блюдо.

Інгредієнти

Рис цілий шліфований – 300гр.
Мідії варено – морожені – 400гр.
Кальмар філе чищений – 300гр
Морква – 1 велика.
Цибуля ріпчаста – 2 великі.
Часник – 4 зубки.
Спаржева квасоля – 300гр.
Вино біле сухе – 150мл.
Олія – для смаження. краще оливкову
Масло вершкове – 70гр.
Соєвий соус – 30-50мл.
Спеції – за смаком. Орегано, перець чорний мелений.
Зелень петрушки – за смаком.
Вода – 1 літр.

Як приготувати Різотто з мідіями, кальмарами і стручкової квасолею