Ароматні макарони запечені під сиром…ммм, ну дуже смачно!
Інгредієнти
Для соусу: | |
Макарони – 750 гр | |
Вершкове масло – 1/2 склянки | |
Шафран – щіпка | |
Борошно – 1/2 склянки | |
Молоко – 1 1/2 літра | |
сир Чеддер – 2 склянки тертого сиру | |
Сир Гауда – 1 склянки тертого сиру | |
Сир пармезан – 2/3 склянки тертого сиру | |
Часник – 1 столова ложка часникового порошку | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Паприка – 1 ложка солодкої паприки | |
Мускатний горіх – щіпка | |
Бульйон – 2 кубики курячого бульйону | |
Вершкове масло – 2 столові ложки | |
Панірувальні сухарі – 1 склянка | |
Для рулету з фаршу: | |
Фарш – 1 кг яловичого фаршу | |
Яйця курячі – 1 шт. | |
Панірувальні сухарі – 2/3 склянки | |
Молоко – 1 стакан | |
Часник – багато, близько 1 столової ложки порошку | |
Приправа – 1/2 кубика Knorr для цибульного супу | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Вустерський соус – 2 столові ложки | |
Кетчуп – 2 столові ложки |
Як приготувати Rotini макарони з сиром з м’ясним рулетом
Сторінка: 1 2