Rotini макарони з сиром з мясним рулетом

Rotini макарони з сиром з мясним рулетом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматні макарони запечені під сиром…ммм, ну дуже смачно!

Інгредієнти

Для соусу:
Макарони – 750 гр
Вершкове масло – 1/2 склянки
Шафран – щіпка
Борошно – 1/2 склянки
Молоко – 1 1/2 літра
сир Чеддер – 2 склянки тертого сиру
Сир Гауда – 1 склянки тертого сиру
Сир пармезан – 2/3 склянки тертого сиру
Часник – 1 столова ложка часникового порошку
Мелений чорний перець – за смаком
Паприка – 1 ложка солодкої паприки
Мускатний горіх – щіпка
Бульйон – 2 кубики курячого бульйону
Вершкове масло – 2 столові ложки
Панірувальні сухарі – 1 склянка
Для рулету з фаршу:
Фарш – 1 кг яловичого фаршу
Яйця курячі – 1 шт.
Панірувальні сухарі – 2/3 склянки
Молоко – 1 стакан
Часник – багато, близько 1 столової ложки порошку
Приправа – 1/2 кубика Knorr для цибульного супу
Мелений чорний перець – за смаком
Вустерський соус – 2 столові ложки
Кетчуп – 2 столові ложки

Як приготувати Rotini макарони з сиром з м’ясним рулетом